Kérdések és válaszok

2019. október 13-án vasárnap.

Pócsmegyer-Surányban 2 db szavazókör van:

• a 001 számú a Pócsmegyeri Rendezvényközpontban (PRK), 2017 Pócsmegyer, Kossuth út 27.
  • a 002 számú Pócsmegyeren a Polgármesteri Hivatalban, 2017 Pócsmegyer, Hunyadi út 6.

Még egyszer: csak Pócsmegyeren lehet szavazni. Ott nincs és nem is lesz pocsolya.

Ajánlani polgármestert és képviselőjelöltet hivatalos ajánlóíven lehet. Erre 2019. augusztus 26-tól lesz lehetőség. A PS2.0 csapata által támogatott jelöltek személyesen keresik fel a választókat a szükséges számú ajánlás összegyűjtése céljából.

A PS2.0 nem hivatalos egyesület vagy szervezet, hanem lakossági kezdeményezésre alakult, az ezen a honlapon leírt célokért dolgozó itt élő, dolgozó, nyaraló civileket tömörítő csapat. Ezért a csapat támogatottjai mellett a választási íven nem lesz látható a PS2.0 felirat vagy logó. Támogatottjaink nevét a honlapunkon és szórólapjainkon olvashatják.

Minden további nélkül! Ha szomszédjának túl messze van a szavazóhelyiség, nehezen jutna el oda, szomszédként, ismerősként természetesen elviheti őt a szavazás pócsmegyeri helyszínére.

Igen, másokat is elvihet. Amit viszont nem lehet, az az, hogy szervezetten szállítson embereket busszal, autóval a választásra, előre meghirdetve.

Ha szeretne részt venni munkánkban, írjon nekünk az info@ps20.hu címre.

Ha szeretne minket támogatni, írjon nekünk a info@ps20.hu címre.