Gazdálkodó önkormányzat

„Álljunk a saját lábunkon!”

Természetes, hogy mi mindannyian ‒ a település lakosai és nyaralói ‒ más-más változást, fejlesztést tartunk fontosnak. Van aki szeretne gyalogátkelőt a Sziget úton, van aki számára a közvilágítás fejlesztése lenne fontos, van aki a közösségi tereket és életet fejlesztené. Olyan is van, aki szívesen dolgozna helyben megspórolva az utazás költségét és idejét. Az igényeink különböznek ugyanakkor egy szempontól azonosak: megvalósításukhoz pénzre, tőkére van szükség.

Magyarországon számos település folytat eredményes gazdálkodást! A sikerük titka a következőkben rejlik:

• Saját, eredményes vállalkozásokat üzemeltetnek, amely biztosítja a fejlesztések anyagi feltételeit
  • Csak olyan beruházásokat hajtanak végre, amelyek fenntartása megoldott
  • Munkát, elérhető szolgáltatásokat nyújtanak a közösség tagjainak

Pócsmegyer-Surány kivételes előnyökkel rendelkezik, amely a földrajzi elhelyezkedéséből és természeti adottságaiból fakad. Igazi falusi környezet ‒ közel az ország gazdasági központjához, kiemelten eredményes mezőgazdasági terület, kiváló hely a pihenésre és még sorolhatnánk.

Képesek vagyunk arra, hogy tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel, elszántságunkkal, lakótársaink igényeinek és ötleteinek felhasználásával a következő időszakban eredményes gazdálkodást és mások által csodált település  mintát építsünk!

Ötleteink

• Zöld hulladék feldolgozás
  • Magas értékű mezőgazdaság termékek előállítás
  • Vendéglátás