Megyünk tovább!

Sőt, most indulunk el igazán! A vasárnapi választások eredménye és a magas részvételi arány megerősített minket abban a hitünkben, hogy Pócsmegyer – Surány lakosságának nagy része foglalkozik a közélet kérdéseivel. A PS2.0 csapata kialakított egy települési jövőképet, és ennek érdekében szorgalmazta a változásokat.
A változás természete, hogy személyiségünk, élethelyzetünk alapján eltérőképpen éljük meg: van mikor lehetőséget látunk benne, van mikor veszélyt. Aki változtatni akar, annak számolnia kell a természetes ellenállással, ez a munka kemény próba elé állítja a változtatni akarók elszántságát, türelmét, lelki stabilitását. Elmondhatjuk, hogy az elmúlt időszak mindenki számára megterhelő volt, akár jelöltként kampányolt, akár aktivistaként dolgozott, akár lakótársként élte át a hétköznapi vitákat.
Most, hogy a testület összetétele megváltozik, szükség lesz konstruktív együttműködésre! Ez egyben lehetőség arra, hogy jobban megismerjük egymás álláspontját, megértsük a másik szándékait, felismerjük értékeit, megtanuljuk tisztelni tudását.
A PS2.0 csapat minden erőfeszítésével azon fog dolgozni, hogy támogassa az építő munkát, Pócsmegyer-Surány fejlődését, közösségi életünk minőségének javítását. Továbbra is egy pártpolitikától független, folyamatosan bővülő civil csapat maradunk és folytatjuk!
Köszönjük mindenkinek a sok támogatást, biztatás, munkát, önfeláldozást! Erre a továbbiakban is szükség lesz, mert civilként a lakóközösségünkért dolgozni nem ciklus kérdése, hanem életre szóló küldetés!

A PS2.0 csapata pedig megy tovább! Együtt, veletek!